Årets första snö

Didrik har längtat och väntat sig snurrig på den där snön som började singla ner strax efter lunch. Det har snöat på bra. Jag och Inez tog en middagslur mellan 13 och 14 och när vi kom upp var det ett i alla fall någon millimeter snö ute. Didrik tog kommandot direkt och bestämde att det skulle gås ut. Pappa Dennis fick följa med. Jag är inte alls sugen på att gå ut och leka i snön. Det lär jag få min beskärda del av i veckan om snön blir kvar. Inez ville absolut följa med vilket var ganska kul eftersom hon var livrädd för snön förra gången. Hon har tydligen bestämt sig för att komma över sin rädsla.

Vi har köpt en TENS-apparat till Dennis. Till mig också. Vi köpte till plattor som man kan sätta i nacken och massera loss knutorna där vilket jag får ibland. Dennis har märkt att han blir mycket bättre i nacke och axel när han använder TENS än när han inte gör det så därför investerade vi i en sådan. Det blev en ganska dyr proffsmaskin, men i långa loppet lönar det sig nog. 5 naprapatbesök kostade maskinen kan man säga och 5 gånger är för få för att Dennis ska bli bra. Vi ska pröva maskinen ikväll.

Imorgon ska jag öppna på jobbet :-( Dennis är hemma till på tisdag så därför ”kan” jag öppna. Annars går det inte eftersom barnens förskola öppnar senare.

Fikatime!

/Nina