Besök av mysiga vänner

Sen i söndags har vi haft familjen Schmidt boendes hos oss. De åkte hem idag och det blev så tyst och tråkigt här…

Vi har haft mysiga dagar med guidad tur med pyssel och skattjakt på fornsalen, Kneibbvyn-besök och familjehäng i trädgården.

Det blev både roliga och skräckfyllda upplevelser på Kneippbyn. Hampus satts ig på en Humla och Inez försvann. Som tur var hade jag satt ett kontaktarmband på henne så när paniken började öka ringde min telefon och hon var återfunnen. Läskigt långt bort i från oss dock och vi fattar fortfarande inte hur hon kunde försvinna för hon stod bredvid Dennis ena sekunden och nästa sekund var hon puts väck.

Det åktes karusell också.

DSC_0109

DSC_0110

Storebror Oliver är Didriks idol så han var lycklig när de kunde åka båt tillsammans:

DSC_0119

Veronica fixade sittplatser längst fram till barnen vid Pippi-teatern, men Inez orkade inte vänta på teaterstarten så hon kollade från Pappas axlar.

Kjolhatt:

DSC_0167

Ossian har haft lite magknip så vi har provat sempers magdroppar och plötsligt är han en väldigt nöjd bebis om han inte är hungrig. Här började han bli lite matarg medan vi såg teatern så han fick lämna barnvagnen och hänga på axeln.

 

DSC_0172

Vi har hunnit med BVC också och Ossian har gått upp nästan 1 kg på två veckor. Nu väger han 4555 gram och är 55 cm lång.

Sen försökte vi fota hela familjen så att Ossian inte tror att vi inte ville vara med på bild med honom sen när han blir stor och kollar babyfoton.

DSC_0210

DSC_0220