Förkylt

Didriks förkylning ändrade snabbt karaktär från lite snor och nästäppa till MASSOR av snor, extrem nästäppa och rysligt jobbig hosta. I morse vaknade vi kl 6 och det gick inte att somna om. Nu dricker han vatten för ”Vatten är bra när jag har ont i halsen” som han säger och så hostar han så man tror hela bröstkorgen ska upp. ”Host och krax säger mommo” konstaterar han då fast att mommo inte är här och inte har sagt något. Men hon brukar säga så om man hostar, så det har han ju rätt i.

Dennis har sovmorgon idag. Men det är på eget initiativ :-) Hoppas han sover lite bättre än jag gör när jag ska sova länge.

Inez säger mamma nu. Jag har bestämt att hon säger mamma nu. Hon säger liksom inte bara ”mam mam” längre utan nu är det ”MAMMA”. Ganska så uppmanande säger hon ”mamma” och ganska så ofta eftersom jag än så länge tycker det är helt fantastiskt att hon valde att ropa på mig det första hon gjorde (med Didrik kom jag liksom på 5 plats efter vovve, hej, pappa, nej) så nu njuter jag lite extra. Just nu har Inez stått med ett papper vid Didriks stol i en kvart och torkat och sen tappar hon pappret och skriker ”MAMMA” och skiner som en sol när jag kommer och plockar upp pappret till henne. Det är mammas tös det ;-)

Igår hade vi en vilodag. Idag vet jag inte riktigt hur planerna ser ut.

/Nina