Man ska aldrig säga aldrig

Äntligen tog arbetsveckan slut! Fast jag ska inte klaga för vi har haft så lugnt och skönt så det har blivit en mjukstart för oss.

Innan jag gick hem i fredags hann jag bestämma med en kollega att vi skulle ut och åka idag för hennes son tycker att vita bilar är så läckra. ”Du MÅSTE hämta oss i er bil” sa hon och jag lovade det och vi skulle höras och bestämma närmare vad vi skulle hitta på, meeeen…. Så ringde Anna i morse och berättade att de var på väg in till Kneippbyn och Villa Villekulla och hade en fribiljett över och undrade om vi ville haka på. Det ville vi fast att jag sa senast igår att jag ALDRIG ska gå dit när det är familjedag som det var idag. Men det gick över förväntan tycker jag. Barnen visade sig från sin bästa sida ända tills vi skulle åka hem för då blev jag plötsligt världens dummaste mamma och Didrik ville lämna kvar mig där.

Kollegan bokade jag om med och hennes son går på gymnasiet så det var inte en stackars 3-åring jag svek i fall någon nu tycker jag var elak som backade ur i sista minuten :-) Vi kan ju ut och åka när Dennis kommit hem kanske så slipper hennes son vara lekfabror till Inez och Didrik :-)

Imorgon är det kalas hos Theo. Barnen är förväntansfulla.

/Nina