Vi lever

Fast bloggen blir lite undansatt måste jag säga…

Vi har hunnit med en del sen sist: magsjuka, förkylning, tandsprickning, krypning m.m.

Nu har renoveringen av Didriks rum kört igång på riktigt igen. Det skulle ju vara mitt projekt, men Mr Renovering har tagit över så jag bidrar bara lite då och då när jag får ;-)  Vi var tvungna att tänka om vad gäller tv-vägg och sängvägg. Sängen var för lång för att ställa där vi hade tänkt så vi fick byta plats på säng och tv. Det ställde till det för oss vad gäller övriga möbleringen också… Typiskt!

Imorgon fyller Inez 4 år så idag har vi städat och fixat med tårtan. En frosttårta så klart. Kommer bild i annat inlägg när vi dekorerat klart.

Dennis ska bli dekorerad också. Han fick brev från sitt jobb häromdagen och glömde bort det så idag öppnade han det och då stod det att han ska få tjänstemedalj. Den tilldeles sådana som gjort extra bra insatser inom yrket. Han var dessutom nominerad två gånger. En gång med besättningen för en bärgningsinsats och en gång för att han var dykledare under en av de läskigaste/svåraste dykningarna som gjorts inom kustbevakningens historia. Det är det sistnämnda han ska få medalj för. Kul :-)

(Och om du läser detta mamma så säg inget till Ds föräldrar när du träffar dem imorgon för det vill han göra själv ;-) )

/Nina